понедельник, 3 декабря 2012 г.

Відгуки і оцінка роботи

Шановні гості моєї сторінки!
Прошу продивитись представлені презентації (30.11.12, 03.12.12), прокоментувати.
Вкажіть, будь ласка, що сподобалось, що можна було б покращити. Поділіться емоціями, які викликали у вас ті чи інші презентації.
Дайте оцінку відповідно до зазначених у повідомленні від 08.11.12 критеріїв.  

3 комментария:

  1. Презентації Перші "ластівки"
    Презентація "Сказка" дуже пізнавальна, покажу її своїй молодій племінниці, подивимось чи дітям подобаються казки такого формату...
    Презентація Sweet life дуже красива, навіть бездогання
    Презентації "Как рождается цветочек" і "Ёжики" гадаю потребують доопрацювання, а саме у кількості фото, та їх різноманітності, наприклад у першій показати декілька цих квіток з різним віком, різного виду, а "Ёжики" додати фото де вони ростуть і таким чином показати як вони змінюються + варто покращити якість фото.
    А так все =)

    ОтветитьУдалить
  2. "Моя группа" красива презентація, навіює добрі спогади
    "Подорож у парк Софіївка" добра презентація, хоча на мою думку, парк краще фотографувати весною, або літом,чи на початок осені, коли листя починає опадати, хоча і так вийшло непогано
    "Добро пожаловать на выставку кукол!" велика презентація, можна дивитись як фільм, багато цікавих фото, яскраво показані експонати, залишилось лише написати адрес якщо виставка ще проходить, щоб з'їздити і подивитись все на живу.
    "Незабутня подорож на море" презентація навіює добрі спогади, в цілому все виконано на вищий бал =)

    ОтветитьУдалить
  3. Презентації "Сказочка", "Sweet life", "Моя група" і "Добро пожаловать на виставку кукол!" дуже красиві, оригінальні за своєю побудовою,хоча остання трошки завелика за обсягом. Якщо розглядати презентації "Подорож у парк Софіївка" та "Незабутня подорож на море", то можна з впевненістю сказати, що вони навіюють хороші спогади і цим самим надають сил на виконання нових завдань, які постають перед людиною кожної миті)
    Презентація "Ежики" - оригінальна і підіймає настрій,хоча як на мене, то презентація не завершена, але все ж виконана добре)Щодо презентації "Как рождается цветочек", то вона звісно ж не погана, але як і попередня потребує доопрацювання)
    В цілому ж всі попрацювали добре, і кожна презентація хороша по-своєму)))

    ОтветитьУдалить